Search

MINDEN MODERN MENYASSZONYNAK

Felkészülni a pillanatra, mikor először végigsétálsz menyasszonyi ruhában a násznép előtt és tudod mindenki téged fog csodálni, igazán különleges pillanat minden nő életében. A York-i, Rolling in Roses esküvői ruha márka legújabb kampányának darabjait legkedveltebb kollekcióink ékszereivel  párosították, a fotóanyagot Zach & Grace esküvői fotós duo készítette.

Meríts inspirációt akár ezekből a csodálatos összeállításokból és Ne félj kitűnni – végül is ez a nap csak a Tiéd!

Tisztában vagyunk vele, hogy milyen bonyolult egy esküvő megtervezése és reméljük, hogy szelekciónk segítséget nyújt abban, hogy könnyedén megtaláld menyasszonyi ékszereid, melyek a lehető legjobban tükrözik egyéniséged és a szerelmed. Csillogj akár egy Istennő a merész formatervezésű, kifinomult nyakláncokkal és fülbevalókkal, amelyek varázslatosak minden esküvői ruhához.


Az előkészületek fontos része az esküvői ruhához tökéletesen illeszkedő, szofisztikált egyedi ékszer megtalálása, amely az egész menyasszonyi megjelenést megkoronázza. A csodálatos klasszikus darabok mellett engedj teret a kreativitásnak és bátran válassz olyan kiegészítőket, melyek tükrözik a személyiséged, stílusod és ezzel megörökítik annak a bizonyos „Nagy Napnak” minden momentumát.

14 karátos arany és ezüst ékszereink 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek, míg gyémántjaink konfliktusmentes forrásból származnak. Design ékszer vonalunk minden részletre kiterjedő, gondos kézi kidolgozással, az ősi viaszveszejtéses technikával készül aranyozott rézből.

Keresés