Search

Rólunk

Eva and GerzsonAz EVA REMENYI ékszermárka 2012-ben született és az elmúlt 10 izgalmas évben Éva és Gerzson dinamikája vitte sikerre. A budapesti márka friss, kortárs szemléletet hoz az ötvösség hagyományos technikáiba. Minden darab kézzel és nagy odafigyeléssel készül a vízivárosi műhelyükben.

A felelősségteljes, etikus és környezetbarát működés a márka három legfontosabb alappillére. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyártást, csomagolást és szállítást is ezen fenntartható értékek mentén végezzék.

Az inspiráció az anyatermészet tökéletlen szépségéből, ősi kultúrák misztikus erőiből és a korai ötvösség stílusjegyeiből fakad. A természetes vonalvezetésű, organikus ékszerek modernkori talizmánok, melyek erőt és bátorságot adnak viselőjének. A bennük rejlő plasztikusság megmozgatja a tudattalant, így az absztrakt formákban rejlő végső üzenet mindenki számára mást-mást tartogat. Pont ez a személyesség az, amitől ezek a darabok idővel szinte a részünkké válnak.

A kifogyhatatlan szenvedélyből születő ékszerek a nagybetűs, bátor NŐT ünneplik, aki mindennapi megjelenésével, azt az üzenetet közvetíti, hogy merjük a hétköznapokat is önkifejezésre, kreatív energiáink megélésére használni.

Keresés