Rólunk

A dinamikusan fejlődő EVA REMENYI ékszermárka 2012-ben jött létre. A budapesti márka ötvözi a modern, friss szemléletet az ötvösség hagyományos technikáival. Minden darab kézzel és nagy odafigyeléssel készül a tervező műhelyében.

A márka esszenciáját az érdekes felületek és a különleges formák adják. A karakteres darabokon megfigyelhető egyfajta természet ihlette ritmika, mely stílusjegy végigkíséri az egyes kollekciókat.

Reményi Éva ékszertervező, eredetileg közgazdász, 1982-ben született Budapesten. Főiskolai tanulmányai után elvégezte Práter utcai aranyműves képzést, majd megalapította saját márkáját.

A tervezőt az alkotás folyamatában a kereteken túlmutató, látványos megoldások hajtják. A kifogyhatatlan szenvedélyből születő ékszerek a nagybetűs, bátor Nőt ünneplik, aki mindennapi megjelenésében az egyediségre és az önkifejezésre törekszik.

Éva pozitív, nyitott személyisége áthatja az egész márkát. Vendégei a Vár alatti showroomban baráti hangvételre, feltöltődésre és odafigyelésre, míg a webshopban maximális rugalmasságra számíthatnak.