Search

Felelősségvállalás

Ahogy Földanyának, úgy ékszereinknek is lelke van, ezért is nagyon fontos, hogy vigyázzunk mindkettőre! Alapelvünk, hogy hosszú élettartamú, etikusan és környezetbarát módon előállított, egyedi tervezésű darabokat készítsünk.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Minden keletkezett fémhulladék teljes mértékben újra felhasználásra kerül. Nemesfémek esetében még a fémport is visszaolvasztjuk, a rézhulladék pedig visszakerül a méhbe. Arany és ezüst ékszereink hazai forrásból származó, újrahasznosított alapanyagból készülnek, míg a réz ékszerekhez az alapanyag az EU-ból érkezik.

ÖTVÖSSÉG

Kisszériás ékszereink egyenként, kézzel készülnek budapesti műhelyünkben. Az ötvösség eredendően egy kétkezi szakma, a munkafolyamatok jelentős része kéziszerszámokkal történik. Ötvös kollégáink kellemes környezetben, jól felszerelt, budapesti műhelyünkben, etikus bérezéssel készítik az EVA REMENYI darabokat. Az öntést is helyi, budapesti, családi vállalkozások végzik.

SZÁLLÍTÁS

Magyarországon elsőként, karbonsemlegesen szállítunk a DHL Express Go Green szolgáltatásával a világ minden tájára. Belföldi csomagjainkat a GLS-sel szállíttatjuk, akik kiemelten kezelik a környezettudatosságot.

CSOMAGOLÁS

Környezetbarát, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező ékszer dobozainkat és zacskóinkat Dániában gyártatjuk, ezzel csökkentjük a szállítással járó környezetterhelést. Az FSC® szabvány garantálja, hogy a fa, olyan erdőből származik, ahol nem vágnak ki több fát, mint amennyit az erdő természetes módon reprodukálni képes.

GARANCIA

Ékszereinkre örök garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy 1 éven belül garanciálisan, 1 éven túl minimális önköltségi áron vállalunk bármilyen javítást vagy felületkezelést. Ezzel is szeretnénk vásárlóinkat megerősíteni abban, hogy nem egy eldobható divatékszert vásárolnak, hanem egy szerethető tárgyat, amelynek, ha idővel megkopik a fénye azt bármikor szívesen visszaadjuk!

Keresés