Search

Jegygyűrűk

Jegygyűrűink egyedileg a Ti méretetekre készülnek, ezért kérjük megrendeléstől 6-8 hét elkészülési idővel számoljatok! 

A jegygyűrűink mintadarabjai megtekinthetők a Batthyány utcai showroomunkban. Kérjük jelentkezzetek be hozzánk egy személyes konzultációra, ahol fel tudjátok próbálni a különböző fazonokat és méretet tudunk venni az ujjatokról. Ha egylőre csak nézelődnétek nem szükséges bejelentkezni, gyertek el nyugodtan nyitvatartási napjainkon.

A jegygyűrűk fazonjai véglegesek, kizárólag a gyűrűk szélességén tudtok változtatni. Ha gyémántos verzióban gondolkoztok, arra egyedi árajánlatot adunk! 

 

Fizetés

Személyes megrendelés esetén a gyűrűk végösszegének 50%-ával készüljetek készpénzben előlegként. Gyémántos gyűrűk esetében a gyémántok teljes árát és a gyűrűk elkészítésének 50% kérjük előlegként. Online rendelésnél nincs lehetőség utánvétes fizetésre! 

 

 

Hozott arany

Lehetőségetek van hozott arany beszámításra, napi világpiaci ár -10%-on. Ez az összeg levonásra kerül a gyűrűk árának végösszegéből. Csak hivatalos fémjellel ellátott aranyat áll módunkban beszámítani. 

 

 

Méretezés

Ha esetleg nem lesz jó a méret, utólag lehetőségetek van egyszeri ingyenes méretállításra.

 

 

Garancia

Minden alapanyag és gyémánt hivatalos forrásból származik. Az összes általunk használt gyémánt konflikutsmentes forrásból származik. A gyémántokhoz tanúsítványt adunk, ami tartalmazza a kő pontos paramétereit. Gyűrűinket hivatalos magyar fémjellel látjuk el. Ha későbbiekben szeretnétek, hogy felújítsuk, megtisztítsuk gyűrűiteket erre ingyenesen egyszer van lehetőségetek.

 

Várunk Titeket szeretettel!

Vissza a gyűrűkhöz

Keresés