Search

Jegygyűrűk

Eljegyzési gyűrűink egyedileg a Ti méretetekre készülnek, ezért kérjük megrendeléstől 6-8 hét elkészülési idővel számoljatok! 

A jegygyűrűink mintadarabjai megtekinthetők MOM Parkban található üzletünkben. Ha egylőre csak nézelődnétek nem szükséges bejelentkezni, gyertek el nyugodtan nyitvatartásiidőben.

 

Fizetés

Személyes megrendelés esetén a gyűrűk végösszegének 50%-ával készüljetek készpénzben előlegként. Gyémántos gyűrűk esetében a gyémántok teljes árát és a gyűrűk elkészítésének 50% kérjük előlegként. Online rendelésnél nincs lehetőség utánvétes fizetésre! 

 

 

Hozott arany

Lehetőségetek van hozott arany beszámításra, napi világpiaci ár -10%-on. Ez az összeg levonásra kerül a gyűrűk árának végösszegéből. Csak hivatalos fémjellel ellátott aranyat áll módunkban beszámítani. 

 

 

Méretezés

Ha esetleg nem lesz jó a méret, utólag lehetőségetek van egyszeri ingyenes méretállításra.

 

 

Garancia

Minden alapanyag és gyémánt hivatalos forrásból származik. Az összes általunk használt gyémánt konflikutsmentes forrásból származik. A gyémántokhoz tanúsítványt adunk, ami tartalmazza a kő pontos paramétereit. Gyűrűinket hivatalos magyar fémjellel látjuk el. Ha későbbiekben szeretnétek, hogy felújítsuk, megtisztítsuk gyűrűiteket erre ingyenesen egyszer van lehetőségetek.

 

Várunk Titeket szeretettel!

Vissza a gyűrűkhöz

Keresés